Shopping cart No products

Ambedded ARM Microservers (NEW)

De Award winning MARS 200, de allereerste ARM-based SDS in zijn soort, is zo inventief dat die appliance direct de aandacht van de IT-industry op zich gericht weet. Interop Las Vegas 2016 benoemde 10 Top IT Products & Services als Best of Interop Award Winners; In de categorie Storage is de MARS 200 dit jaar verkozen tot Best of Show.  Niet in de laatste plaats door de innovatieve virtual storage manager. Een simpel te gebruiken software interface om de flexible, duurzame en ongelimiteerde scale-out  enterprise and datacenter storage te managen. 

Cloud Servers, zoals de MARS 200 Software Defined Storage (SDS) appliances, vormen de nieuwe norm en zijn universeel toepasbaar in datacenter situaties. Denk aan Hosting Bedrijven en (bedrijfs) Datacenters die kosten van energie, onderhoud, aanschaf en ruimtegebruik moeten reduceren. Maar denk ook aan bijvoorbeeld Hybrid Cloud Test omgevingen, Research, Educatie, Data Analyse en specifieke nieuwe data intensieve of back-up toepassingen.

ARM-based Cloud Servers. Microserver Storage Solutions die direct de onderhoudskosten drastisch reduceren en energiebesparing (dus geld en een beter milieu) opleveren (slechts 60W verbruik per 1U rack excl. disks) zijn voorzien van Hot Swappable Diskdrives (HDD), Hot Swappable Serverboards en redundant Power Supplies

De reductie van electriciteit verbuik alleen al, maakt dat investeringen in big data opslag razendsnel terug te verdienenen zijn .
 
Dat zijn pas innovatieve oplossingen! Informeer naar de mogelijkheden.
Loading...
REGISTER AS PARTNER AND BUY USING OUR SPECIAL PARTNER PRICING CONDITIONS

 

All prices are  excl.  VAT    Powered by CCV Shop webshop
This website uses cookies for static purposes. We do not store identifiable and personal data.